Looking For Anything Specific?

Σεισμοσ Τωρα Αθηνα / Seismos Twra Ais8htos Sthn A8hna Armyvoice Gr - Ισχυρότατος σεισμός, μεγέθους 6,7 ρίχτερ σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου, έγινε ιδιαίτερα αισθητός από την αθήνα μέχρι την πάτρα καθώς και στην τουρκία.

Σεισμοσ Τωρα Αθηνα / Seismos Twra Ais8htos Sthn A8hna Armyvoice Gr - Ισχυρότατος σεισμός, μεγέθους 6,7 ρίχτερ σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου, έγινε ιδιαίτερα αισθητός από την αθήνα μέχρι την πάτρα καθώς και στην τουρκία.. We provide real or near real time earthquake information for seismic events with magnitude larger than 2.0 r in greece Σεισμός μεγάλης διάρκειας ταρακούνησε τη μισή ελλάδα και έγινε αισθητός στην αττική λίγα λεπτά πριν από τις 2 το μεσημέρι. Μιλώντας στο cnn greece, ο πρόεδρος του οργανισμού αντισεισμικού σχεδιασμού & προστασίας (οασπ) και καθηγητής δυναμικής τεκτονικής εφαρμοσμένης γεωλογίας και διαχείρισης φυσικών καταστροφών, ευθύμιος λέκκας, εμφανίστηκε. Η σεισμική δόνηση έγινε αισθητή στις 11:13 το πρωί. Απομακρύνετε από τις πόρτες τα ψηλά έπιπλα που μπορούν να ανατραπούν και να εμποδίσουν την έξοδο.

Μιλώντας στο cnn greece, ο πρόεδρος του οργανισμού αντισεισμικού σχεδιασμού & προστασίας (οασπ) και καθηγητής δυναμικής τεκτονικής εφαρμοσμένης γεωλογίας και διαχείρισης φυσικών καταστροφών, ευθύμιος λέκκας, εμφανίστηκε. Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου του αστεροσκοπείου αθηνών, ο σεισμός είχε εστιακό βάθος 4,8 χιλιομέτρων. Ένα ελικόπτερο super puma και ένα συντονιστικό ελικόπτερο περιπολούν στο χώρο της δυτικής αττικής για να αναφέρουν τυχόν ζημιές στην περιοχή. Κλικ στις κεφαλίδες για ταξινόμηση. Η σεισμική δόνηση έγινε αισθητή και σε πολλές περιοχές της αθήνας.

Seismos Twra Sthn A8hna City View
Seismos Twra Sthn A8hna City View from www.ctview.gr
Σεισμός σημειώθηκε πριν από λίγο στην αθήνα. Κλικ στις κεφαλίδες για ταξινόμηση. Όλες οι ειδήσεις, από την ελλάδα και ολόκληρο τον κόσμο, με άμεση και έγκυρη ενημέρωση. Νέος ισχυρός σεισμός αναστάτωσε το απόγευμα της κυριακής (28/07/2019) την αθήνα. Σεισμός μεγάλης διάρκειας ταρακούνησε τη μισή ελλάδα και έγινε αισθητός στην αττική λίγα λεπτά πριν από τις 2 το μεσημέρι. Στα 4,8 ρίχτερ δίνει τον σεισμό το αυτοματοποιημένο σύστημα καταγραφής του. Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου ο σεισμός είχε μέγεθος 3,7 ρίχτερ με 10 χιλιόμετρα. Ο σεισμός σημειώθηκε στις 09:23 το πρωί και σύμφωνα με την ανακοίνωση του γεωδυναμικού ινστιτούτου του εθνικού αστεροσκοπείου αθηνών, ήταν έντασης 6,1 ρίχτερ.

Aνακοίνωση της τρέχουσας σεισμικότητας, με μέγεθος μεγαλύτερο από 2.0 r, στην ελλάδα.

Ισχυρός σεισμός τωρα κοντά στην κάρπαθο ισχυρός σεισμός μεγέθους 4,7 ρίχτερ σημειώθηκε πριν λίγα λεπτά μεταξύ καρπάθου και κρήτης. Ισχυρός σεισμός μεγέθους της τάξης των 5,3 ρίχτερ ταρακούνησε την αθήνα και ολόκληρη την ευρύτερη περιοχή της αττικής. Κλικ στις κεφαλίδες για ταξινόμηση. Η σεισμική δόνηση έγινε αισθητή στις 11:13 το πρωί. Ο σεισμός έγινε αισθητός στην αθήνα και. Δείτε ζωντανά τη σεισμική δραστηριότητα. Σεισμός σημειώθηκε πριν λίγη ώρα στη θήβα. Όπως αναφέρει το ευρωμασογειακό ινστιτούτο η σεισμική δόνηση ήταν3,4 βαθμών της κλίμακας. Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου του αστεροσκοπείου αθηνών, ο σεισμός είχε εστιακό βάθος 4,8 χιλιομέτρων. Το επίκεντρο του σεισμού σύμφωνα με το ευρωμεσογειακό κέντρο. Δειτε σε πραγματικό που εγινε σεισμοσ τωρα Σεισμική δόνηση πριν από λιγα λεπτά έγινε ιδιαίτερα αισθητή στο λεκανοπέδιο της αττικής. Σεισμός τώρα αθήνα πριν λίγο:

Στα 4,8 ρίχτερ δίνει τον σεισμό το αυτοματοποιημένο σύστημα καταγραφής του. Απομακρύνετε από τις πόρτες τα ψηλά έπιπλα που μπορούν να ανατραπούν και να εμποδίσουν την έξοδο. Aνακοίνωση της τρέχουσας σεισμικότητας, με μέγεθος μεγαλύτερο από 2.0 r, στην ελλάδα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο σεισμός ήταν της τάξης των 4.7 r, και σημειώθηκε στις 02: Σεισμός τώρα αθήνα πριν λίγο:

Seismos Twra Deite Poy Egine Prin Apo Ligo Seismos Sthn A8hna Photos Onsports Gr
Seismos Twra Deite Poy Egine Prin Apo Ligo Seismos Sthn A8hna Photos Onsports Gr from onsports.bbend.net
Τρεις επιφανειακές σεισμικές δονήσεις μικρού μεγέθους, καταγράφηκαν στις 5, 5:04 και 5:10 το πρωί με αντίστοιχα προκαταρκτικά μεγέθη 1,8, 3,7 και 2,4 ρίχτερ. We provide real or near real time earthquake information for seismic events with magnitude larger than 2.0 r in greece Σεισμική δόνηση 3,5 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε 21χλμ βορειοδυτικά της αθήνας, σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο. Σεισμός σημειώθηκε πριν από λίγο στην αθήνα. Δείτε ζωντανά τη σεισμική δραστηριότητα. O σεισμός σημειώθηκε στις 13:51 και. Σεισμική δόνηση πριν από λιγα λεπτά έγινε ιδιαίτερα αισθητή στο λεκανοπέδιο της αττικής. Σεισμός τώρα έγινε αισθητός στην αθήνα.

Μεγαλος σεσμος πριν λιγη ωρα στα βορεια προαστια.

Η σεισμική δόνηση έγινε αισθητή στις 11:13 το πρωί. Σεισμός σημειώθηκε πριν λίγη ώρα στη θήβα. Ο σεισμός σημειώθηκε στις 09:23 το πρωί και σύμφωνα με την ανακοίνωση του γεωδυναμικού ινστιτούτου του εθνικού αστεροσκοπείου αθηνών, ήταν έντασης 6,1 ρίχτερ. Σεισμός μεγάλης διάρκειας ταρακούνησε τη μισή ελλάδα και έγινε αισθητός στην αττική λίγα λεπτά πριν από τις 2 το μεσημέρι. Το εστιακό βάθος της δόνησης υπολογίζεται στα 5χλμ. Όλες οι ειδήσεις, από την ελλάδα και ολόκληρο τον κόσμο, με άμεση και έγκυρη ενημέρωση. Ένα ελικόπτερο super puma και ένα συντονιστικό ελικόπτερο περιπολούν στο χώρο της δυτικής αττικής για να αναφέρουν τυχόν ζημιές στην περιοχή. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο του εθνικού αστεροσκοπείου αθηνών ο σεισμός σημειώθηκε στις 19:09 και είχε μέγεθος 4,2 ρίχτερ. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από το γεωδυναμικό ινστιτούτο, ο σεισμός ήταν εντάσεως 6,6 ρίχτερ κι έγινε βόρεια της σάμου. Δυνάμεις του πυροσβεστικού σώματος καθώς και της ελληνικής αστυνομίας αναπτύσσονται στην περιοχή για να συνδράμουν τους πολίτες. Την ίδια ώρα καθησυχαστικός ήταν o καθηγητής σεισμολογίας ευθύμης λέκκας, ο οποίος μιλώντας στο newsbomb.gr τόνισε «η συγκεκριμένη σεισμική δόνηση δεν είναι κάτι ιδιαίτερο, καθώς δικαιολογείται στην περιοχή». Κλικ στις κεφαλίδες για ταξινόμηση. Σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου του αστεροσκοπείου αθηνών, ο σεισμός σημειώθηκε 14 χιλιόμετρα βορειανατολικά της αθήνας και είχε εστιακό βάθος 8,3 χιλιόμετρα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από το γεωδυναμικό ινστιτούτο, ο σεισμός ήταν εντάσεως 6,6 ρίχτερ κι έγινε βόρεια της σάμου. Τα επίκεντρα των δονήσεων εντοπίζονται σε απόσταση 22 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά της θήβας ή 27 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της. «εκ μέρους των τεσσάρων φορέων. Σεισμός σημειώθηκε πριν από λίγο στην αθήνα. Σεισμική δόνηση μεγέθους 3,9 ρίχτερ σημειώθηκε στις 10.20 το πρωί του σαββάτου κοντά στην κόρινθο.

Seismos Sthn A8hna Binteo Apo Th Stigmh Toy Seismoy Sportime Gr
Seismos Sthn A8hna Binteo Apo Th Stigmh Toy Seismoy Sportime Gr from www.sportime.gr
Δείτε ζωντανά τη σεισμική δραστηριότητα. Η σεισμική δόνηση έγινε αισθητή στις 11:13 το πρωί. Α/α τύπος λύσης χρόνος γένεσης (gmt) επίκεντρο Η σεισμική δόνηση έγινε αισθητή και σε πολλές περιοχές της αθήνας. Ο σεισμός έγινε αισθητός στην αθήνα και. Ο σεισμός είχε μέγεθος 2,5 ρίχτερ. O σεισμός σημειώθηκε στις 13:51 και. Ο σεισμός σημειώθηκε στις 09:23 το πρωί και σύμφωνα με την ανακοίνωση του γεωδυναμικού ινστιτούτου του εθνικού αστεροσκοπείου αθηνών, ήταν έντασης 6,1 ρίχτερ.

Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου του αστεροσκοπείου αθηνών, ο σεισμός είχε εστιακό βάθος 4,8 χιλιομέτρων.

Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου ο σεισμός είχε μέγεθος 3,7 ρίχτερ με 10 χιλιόμετρα. Σεισμική δόνηση μεγέθους 3,9 ρίχτερ σημειώθηκε στις 10.20 το πρωί του σαββάτου κοντά στην κόρινθο. Ο σεισμός σημειώθηκε στις 09:23 το πρωί και σύμφωνα με την ανακοίνωση του γεωδυναμικού ινστιτούτου του εθνικού αστεροσκοπείου αθηνών, ήταν έντασης 6,1 ρίχτερ. Σεισμός μεγάλης διάρκειας ταρακούνησε τη μισή ελλάδα και έγινε αισθητός στην αττική λίγα λεπτά πριν από τις 2 το μεσημέρι. Τα επίκεντρα των δονήσεων εντοπίζονται σε απόσταση 22 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά της θήβας ή 27 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οσεισμόςέιχε ξανά επίκεντρο κοντά στη μαγούλα και πιο συγκεκριμένα 23 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της αθήνας. Ενημερωθείτε για την σεισμική δραστηριότητα τόσο στην ελλάδα όσο και στον υπόλοιπο κόσμο. «εκ μέρους των τεσσάρων φορέων. Στα 4,8 ρίχτερ δίνει τον σεισμό το αυτοματοποιημένο σύστημα καταγραφής του. • βιδώστε καλά στους τοίχους το θερμοσίφωνα και. Ένα ελικόπτερο super puma και ένα συντονιστικό ελικόπτερο περιπολούν στο χώρο της δυτικής αττικής για να αναφέρουν τυχόν ζημιές στην περιοχή. Δείτε τι καταγράφουν τώρα οι σεισμογράφοι. Στερεώστε γερά στους τοίχους τα ράφια και τις βιβλιοθήκες.

Σεισμός σημειώθηκε πριν από λίγο στην αθήνα σεισμοσ. Ισχυρότατος σεισμός, μεγέθους 6,7 ρίχτερ σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου, έγινε ιδιαίτερα αισθητός από την αθήνα μέχρι την πάτρα καθώς και στην τουρκία.

Post a Comment

0 Comments